U nedostatku kvalitetnijih radnih mjesta

srijeda, 24.10.2018. - četvrtak, 25.10.2018.
hot_line_630

U četvrtak, 25. listopada i petak, 26. listopada u 21 sat, u OKC Palach održava se predstava Hot Line.

“Priča prati dvoje intelektualaca koji se zapošljavaju na tarot/hot line telefonu, u nedostatku kvalitetnijih radnih mjesta. Kroz klijente koje ih zovu na duhovit način prikazujemo devijantnost današnjeg društva, komunikacije, društva i sustava u našoj zemlji, dok se paralelno njih dvoje upoznaju i grade svoj odnos koji unatoč njihovim različitostima rezultira romantičnim krajem.

Ovom predstavom želimo poručiti da, iako je stvarnost surova, još uvijek postoje pojedinci koji su spremni na život, rad i ljubav, te da je sretan kraj moguć ako se čovjek malo potrudi jer ništa ne dolazi olako, što će nam pokazati i likovi mušterija u kojima će se publika moći prepoznati i s njima se povezati. U kroničnom nedostatku ljubavi i posla, cilj ove predstave je ohrabriti publiku na djelovanje, a ne na prepuštanje postojećem stanju”, stoji u najavi.

Predstava je nastala prema originalnom tekstu Isidore Radonjić. Za režiju i dramaturgiju zaslužna je Alisa Debelić, a igraju Zoran Josić i Damirka Vuković.

Ulaznice se kupuju na ulazu, no zbog ograničenog broja mjesta potrebna je rezervacija. Cijena ulaznice je 35 kuna, a za studente 20 kuna.


Povezano