Tricycle Trauma: U prazno

Zagreb, Pogon Jedinstvo
četvrtak, 04.05.2023. - subota, 06.05.2023.

Izvedbeni kolektiv Tricycle Trauma u Pogonu Jedinstvo, 4., 5. i 6.5. u 20 sati, predstavlja predstavu nihilističkog cikursa, dramu o uzaludnosti, strahu, očaju i nestajanju.

“Problem praznine, tkiva svijeta koji nas okružuje i evocira strah oprečnih izvora naša je centralna preokupacija. S jedne strane, ona je prostranstvo sudara materije i antimaterije, beskonačnost iz koje može izroniti svaki strah kojeg zamislimo. S druge strane, epitom je izolacije, one u kojoj postojanje ne ostavlja nikakav trag. Proteklih godina svi smo iskusili bujanje praznine, kao da je netko preslikao širenje svemira u naš društveni mikrokozmos. Iscrtavanjem takvih paralela između tkiva stvarnosti i naše percepcije, predstavljamo svijet nestajanja, beskonačnosti i hladnoće – rodnog mjesta Drugih. Naše osoblje će publici, htjeli to oni ili ne, servirati odgovore na pitanja uzaludnosti, straha i očaja, koja bi se mogla pojaviti u suočavanju s tom gorkom istinom. Ukratko, praznina je utjelovljenje svih egzistencijalnih strahova, temelj kozmičkog horora i ove predstave koju imate priliku gledati u velikoj dvorani Pogona Jedinstvo”, stoji u najavi.

Autorski tim predstave čine Jasmin Dasović, Frane Meden, Ivana Pedljo, Nikolina Komljenović, Lidija Kraljić i Maxime Weinmann.

Cijena ulaznice je 8 eura. Ulaznice ćete moći kupiti sat vremena prije početka predstave, a rezervacija ulaznica je poželjna na info@tricycletrauma.hr.


Povezano