Ljepota je jedina utjeha

četvrtak, 25.08.2016. - nedjelja, 28.08.2016.
ana_i_ona_630

Kazališna revija produkcije Teatra VeRRdi pod nazivom Nosi se održat će se u Zadru, u velikoj dvorani Kazališta lutaka Zadar i crkvi Sv. Dominika, od 26. do 29. kolovoza.

NOSI SE Teatro VeRRdi revija je platforma u formi festivala kojoj je cilj jačanje organizacije, njene vidljivosti u javnosti i stvaranje mreže idejno i stilski kompatibilnih organizacija. 

“Za buduće godine cilj nam je, uz prikazivanje predstava Teatra VeRRdi, prikazivati i gostujuće programe partnerskih organizacija i pojedinaca te kroz to otvarati nove mogućnosti suradnje. Dok istovremeno obogaćujemo kulturni sadržaj grada, vezujući se terminski uz Monoplay festival (stariji, sestrinski festival plesnih sola) time zaokružujemo jedan interesno i koncepcijski blizak izraz stvarajući sinergijski učinak kapacitiranja i prepoznavanja suvremene zadarske umjetničke scene. Uz Artakt festival, Monoplay, Kalibar te Zadar snova nadamo se da će i NOSI SE doprinjeti jačanju suvrmenih tendencija i razvoju kritičkog odnosa kroz umjetnost”, najavljuju iz Teatra.

Ove godine bit će predstavljene tri recentne produkcije Teatra VeRRdi. Ana i ona – ljepota je jedina utjeha, premijera je autorskog projekta Vjere Vidov, povodom 400 godina smrti Williama Shakespearea, revija donosi nov, provokativan uviđaj Othella u režiji i dramaturgiji međunarodno priznatog redatelja Zlatka Pakovića te već gotovo repertoarnu predstavu Desnica: igre proljeća i smrti

Cijena ulaznice za pojedinu predstavu je 30 kuna, a zajednička cijena za sve predstave je 60 kuna. Kupovina ulaznica moguća je sat vremena prije svake izvedbe, na blagajni Kazališta lutaka. Broj publike za svaku izvedbu ograničen je na 70.

Raspored potražite na službenim stranicama Teatra VeRRdi.


Povezano