Bacači sjenki: Bitka na Neretvi

petak, 29.01.2016. - petak, 29.01.2016.
bacaci_neretva_630

Nadpovijesni i metadramski izvedbeni antispektakl Bitka na Neretvi je odgovor na potragu za Arhimedovom točkom u svemiru. To je naprasno neprekinut i nedosljedan scenski dijalog dvoje ljudi u potrazi za samim sobom. To je pokušaj promišljanja pojmova i ponuda sreće, emancipacije, slobode, sigurnosti, odgovornosti i budućnosti u doba permanentnog dokidanja i pretpostavljanja dijaloga i smisla. Ta potraga, ona je i zamišljeno i stvarno promišljanje zelene doline suvremenosti u događajnom prostoru-instrumentu scene koja je u mogućnosti promišljati sve. 

Izvedba je u subotu, 30. siječnja 2016. u 19 sati.

Autor koncepta i redatelj je Boris Bakal, dramaturginja predstave je Anja Pletikosa, a scenograf i koautor je Leo Vukelić. Izvođači radova su Boris Bakal i Leo Vukelić. glazbu i zvučne slike potpisuje Tomislav Babić, video oblikovanje Vedran Senjanović, a oblikovanje plakata Ivan Klisurić. Kostimografkinja je Ivana Bakal.

Predstava nastaje u suradnji s  Kulturno informativnim centrom Zagreb, Zagrebačkim kazalištem mladih te Centrom za ljude i umjetnost LAUBA. 

Zbog izuzetno ograničenog broja mjesta publike svoje mjesto u Bitci na Neretvi možete rezervirati isključivo putem elektronske pošte


Povezano