Udar groma

četvrtak, 10.07.2014. - petak, 11.07.2014.
udar_groma_630

Prvo izdanje karlovačkog festivala održat će se 11. i 12. srpnja na prostoru poligona Kinološkog kluba Karlovac u neposrednoj blizini rijeke Korane i gradskog kupališta. Festival donosi nastupe glazbenih sastava i drugih imena s domaće nezavisne glazbene i kulturne scene koja su se tijekom godina profilirala i na međunarodnoj sceni gdje su nerijetko priznatija nego kod kuće.

Nastupaju: Ashes You Leave – Rijeka, Katran – Zagreb, Mašinko – Zagreb, Pasmaters – Pula, Inciter – Zagreb, Ponor – Zagreb, Black Cult – Rijeka, Krlja – Samobor/Zagreb, Treaviit – Karlovac, Monox – Rijeka, Desolate Sons – Duga Resa/Karlovac i Left To Starve – Karlovac/Duga Resa

Koncertna događanja bit će upotpunjena dodatnim programima, projekcijama, debatama i prezentacijama te bogatim izborom raznih DIY (“uradi sam”) proizvoda (knjige, fanzini, bedževi, odjevni predmeti, nakit, časopisi, CD i vinili).

Cijena ulaznice je 20 kuna i vrijedi za oba festivalska dana, a moći će se kupiti isključivo na ulazu. U sklopu festivalskog prostora organiziran je i kamp koji je besplatan za sve posjetitelje sa kupljenom ulaznicom. Posjetitelji mogu uživati tijekom dana u kupanju na uređenom gradskom kupalištu dvjestotinjak metara od festivalske lokacije ili na obližnjim netaknutim prirodnim kupalištima rijeke Korane, a navečer ih čeka izvrsna zabava uz koncerte i popratne događaje. 

Festival organizira udruga KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj uz potporu Karlovačke pivovare temeljem provedenog natječaja “Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju”, Ministarstva kulture RH, Grada Karlovca te pomoć Kinološko-športskog kluba Karlovac, Turić Security i Javne vatrogasne postrojbe Karlovac.


Povezano