Udar groma #2

četvrtak, 09.07.2015. - petak, 10.07.2015.
udar_groma_630

Drugo izdanje festivala nezavisne suvremene glazbe Udar Groma održat će se 10. i 11. srpnja u Karlovcu na prostoru poligona Kinološkog kluba Karlovac. Festival i ove godine donosi nastupe glazbenih sastava i drugih imena s nezavisne glazbene i kulturne scene koja su se tijekom godina profilirala i van domaćih okvira gdje su nerijetko priznatija nego kod kuće. 

Za drugo izdanje Udara groma odabrano je dvanaest aktualnih glazbenih imena: thrash metal atrakcija Narednik lobanja i vod smrti, riječki thrasheri Krematorium i Frozen Forest koji uspješno povezuju naslijeđe nordijskog protoblacka s live performansom, spoj stoner rocka, psihodelije, prog-metala i mračnih rifova donose Nauseahtake i Lack of Soul te nastupi hardcore punk atrakcije Shin, Ugly Fucks, Life in Peril, Break the Mold i Dispossessed. Na festivalu će nastupiti i lokalni sastavi, sve popularniji Left to Starve i dugoreško/karlovačka kombinacija Arsta.

Uz nastupe glazbenih sastava posjetitelje očekuje popratni program, projekcije filmova, DIY distro štandovi, vegetarijanska kuhinja uz nezaobilaznu kamping zonu i kupanje na Korani. Festival organizira KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj. Festival Udar groma 2015. održava se u okviru proslave Dana grada Karlovca.

Više informacija, kao i detaljan raspored nastupa po danima potražite ovdje.


Povezano