Tea Tulić u CK13

Riječka književnica Tea Tulić, autorica romana Kosa posvuda, 7. kolovoza gostuje na književnoj večeri u novosadskom Omladinskom centru CK13.

tea_tulic_640

U srijedu, 7. kolovoza u 20:30 sati u sklopu književnih večeri centra CK13 Tea Tulić sudjelovat će u razgovoru s Bojanom Krivokapićem.

Rođena u Rijeci 1978. godine, Tea Tulić aktivna je u udruzi Katapult. Prozu je objavljivala u raznim književnim časopisima i nastupala na raznim književnim festivalima. Osvojila je nagradu Prozak za 2010., nagradu časopisa Zarez i izdavačka kuća Algoritam za najbolji prozni rukopis autora/ice do 35 godina. U sklopu ove nagrade objavljen joj je fragmentarni roman prvijenac Kosa posvuda, a bivši dnevni list Vjesnik roman je svrstao u pet najboljih proznih ostvarenja u 2011, dok ju je žiri Jutarnjeg lista uvrstio u polufinale istoimene nagrade. Ministarstvo kulture RH roman je nagradilo kao jednog od deset najboljih u 2011. Bila je prva stipendistica na rezidencijalnom boravku u Beogradu gdje je roman i objavljen u izdanju kuće LOM.

Izvor: CK13

Objavljeno
Objavljeno

Povezano