I to je pitanje kulture: Nevidljivi rad mladih

U novoj epizodi podcasta Tena Starčević i Dunja Kučinac razgovaraju o uvjetima rada mladih u nezavisnom kulturnom sektoru.

autorica:
Tena Starčević
blok_za_mc

Autorica: Tena Starčević

Kulturne radnice i radnici, posebno oni mlađe generacije, sve češće progovaraju o prešutnim i prešućivanim uvjetima rada u polju kulture – potplaćenim i neplaćenim angažmanima, žongliranju nekoliko paralelnih poslova i životu u intervalu “od projekta do projekta” koji vodi sagorijevanju.

U novoj epizodi podcasta I to je pitanje kulture o ovoj temi razgovaraju Tena Starčević i Dunja Kučinac, a svoja iskustva podijelile su i mlade kulturne radnice,  kustosice, kazališne producentice, umjetnice i novinarke. 

Podcast uredila i vodila: Tena Starčević 
Tekstove čitala: Tea Harčević
Produkcija: Audio Store Transonica 

Podcast je nastao u sklopu projekta I to je pitanje kulture? koji provode Udruga za promicanje kultura Kulturtreger kao nositelj i Kurziv – Platforma za pitanja kulture, medija i društva kao partner, u razdoblju od 19. kolovoza 2020. godine do 19. kolovoza 2022. godine. Ukupna vrijednost projekta je 1.342.674,05 HRK, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.141.272,94 HRK. 

Više o Europskim strukturnim i investicijskim fondovima možete saznati ovdje, a o Europskom socijalnom fondu na ovoj poveznici.

 

Objavljeno
Objavljeno

Povezano