Fizičko-glazbena radionica

Fizičko-glazbena radionica koja spaja suvremene plesne tehnike s eksperimentalnom glazbom održat će se u Puli krajem kolovoza.

Kazalište Dr. Inat i Malì Wang Culture Spread predstavljaju intenzivnu improvizacijsku i site specific radionicu koja će se od 25. do 27. kolovoza održati u Puli. Intenzivna fizičko-glazbena radionica koja spaja suvremene i azijske plesne tehnike s eksperimentalnom glazbom temeljit će se na istraživanju različitih asocijacija, inspiracija, tema i nastojanja, povezivanju s vibracijama violončela kroz pod i njihovu rezoniranju u našim tijelima. Uz to, glazba drevnog kineskog instrumenta kineske citre (gu zhen) pratit će materijal tjelesnosti koji će se dobiti kroz rad.

Radionicu vode Tanja Ruta Grgić (izvedba), Neva Begović (violončelo), obje iz Hrvatske te Yashar Garzan, (gu zhen), iz SAD-a.

Sudionici mogu doći dva dana ranije i ostati dva dana nakon završetka radionice u smještajnim kapacitetima Kazališta, istraživati ​​Pulu i uživati ​​na moru. Plaća se kotizacija od 13 eura, a smještaj u Puli osigurava Kazalište Dr. Inat. Za prijavu je na mail potrebno poslati kratku biografiju i kratko motivacijsko pismo ili video o sebi i svom radu.

Rok za prijavu na radionicu je 8. kolovoza.


Povezano