Rukopisi 39

Dom omladine Pančevo poziva sve zainteresirane mlade autore da pošalju radove na ovogodišnji natječaj za Zbornik poezije i kratke proze mladih sa prostora bivše Jugoslavije.

Natječaj je otvoren do 20. veljače, a pravo sudjelovanja imaju djevojke i mladići od 15 do 30 godina koji pišu na jezicima bivših ex-Yu republika i jezicima nacionalnih manjina.

Treba poslati 3 pjesme i/ili 3 priče. Pjesme dužine do 2, a priče do 3 kucane strane (dakle, do 7 000 znakova, veličina fonta 12), potpisane punim imenom i prezimenom, godinom rođenja, adresom, brojem telefona i adresom elektroničke pošte na adresu Dom omladine, Svetog Save 10, 26 000 Pančevo, Srbija (s naznakom “za Rukopise 39”) ili na adresu elektroničke pošte

Rukopisi 39 bit će tiskani početkom svibnja, a krajem mjeseca planirana je i promocija u Pančevu, odnosno dvodnevni festival. Autorima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore koji ne budu u mogućnosti doći na promociju Zbornika, primjerci će biti poslati poštom.


Povezano