House of Flamingo traži nove članice!

House of Flamingo poziva sve zainteresirane da se priključe timu te svojim talentom i vještinama doprinesu glamuroznijim, šljokičavijim i neobuzdanijim produkcijama.

House of Flamingo već tri godine aktivno samostalno i u suradnji s drugim organizacijama i inicijativama civilnog društva radi na uspostavljanju domaće drag scene i vraćanju queer kulture u prostor zajednice.

U potrazi su za novim drag performericama, neovisno o spolu, rodu i dobi, kao i za ostalim suradnicama u raznim kategorijama: scenografkinja, vizažista, tehničara (majstorice svjetla i zvuka), kostimografkinja…

Svoja znanja moći ćete upogoniti već ove godine: na Pride Partycipaciji u lipnju i trećem DRAGramu u listopadu, te na snimanju promotivnih videa i drugih popratnih i promotivnih aktivnosti. Sav rad unutar kolektiva House of Flamingo je volonterski, a oduzimat će u prosjeku do tri sata tjedno.

Čak i ako se ne pronalazite u gore navedenim kategorijama, a smatrate da svojim vještinama možete i želite doprinijeti HoF-u, možete im poslati prezentacijski mail putem elektroničke pošte uz obrazloženje tko ste, čime se bavite, koja prethodna iskustva imate i kako svoj hobi/interes/umjetnost vidite u kontekstu djelovanja HoF-a. Ukoliko više naginjete umjetničkom nego tehničkom angažmanu slobodno im pošaljite i svoje radove kao i listu onoga što vas inspirira. 

Rok za prijavu je 31. ožujka, a odabrani suradnice bit će pozvani na informativni sastanak do 15. travnja.

Više o radu HoF kolektiva potražite na službenoj Facebook stranici, Instagramu i YouTube kanalu, a detaljne informacije i uvjete natječaja pročitajte ovdje.


Povezano