HDD galerija 2013

Pošaljite svoje prijedloge izložbi i projekata za program galerije Hrvatskog dizajnerskog društva. 

Hrvatsko dizajnersko društvo poziva autore i autorske timove (dizajnere i one bliskih disciplina, kritičare i kustose) na predlaganje izložbi i projekata za program HDD galerije u 2013. godini. Rok za predaju prijava je 22. lipnja.

Na ovom natječaju razmatrat će se projekti koji stručno predstavljaju recentnu domaću i međunarodnu dizajnersku praksu visoke razine, kroz autorske izložbe ili kustoske koncepcije istražuju i reaktualiziraju djela domaćih dizajnera iz proteklih razdoblja, koristeći se metodama dizajna kritički reagiraju na društvene pojave, situacije i probleme te afirmiraju ključne vrijednosti dizajna i njegovu poziciju u široj javnosti.

Pri selekciji, prednost će imati promišljeni, ekonomični (niskobudžetni) projekti. Prijedlozi mogu uključivati izložbe u HDD galeriji, radionice i projekte međunarodne suradnje. Prijedloge mogu podnijeti autori i autorski timovi iz područja dizajna i srodnih disciplina, kritičari i kustosi. Svaki predlagatelj ima pravo sudjelovanja na ovom natječaju s više prijedloga.

Prijavnicu i detaljne informacije o natječaju pronađite ovdje


Povezano