STAR FILM FEST

Otvorene su prijave na međunarodni festival kratkog filma u Sisku.

FOTO: SFF press

Star Film Fest i Kino klub Sisak pozivaju mlade autor(ic)e kratkometražnih filmova da prijave svoje filmove na natječaj za sudjelovanje u natjecateljskom programu jedanaestog izdanja sisačkog Star Film Festa koji se ove godine održava od 29. do 31. kolovoza.

Prijaviti se mogu osobe koje imaju najmanje 18 godina i koje nisu starije od 35 godina u trenutku godine proizvodnje filma. Prijaviti se mogu dokumentarni, igrani, eksperimentalni, animirani i industrijski filmovi, pri čemu film mora biti produciran u protekle dvije godine (počevši od 01. siječnja 2022.), a prijavljeni filmovi ne smiju biti duži od 20 minuta.

Prijave su otvorene do 19. svibnja.

Filmovi se prijavljuju putem online servisa FilmFreeway, a detalje o prijavama, uvjetima i specifikacijama potražite u pravilniku festivala na službenim stranicama SFF-a.

U cilju promocije domaćih i regionalnih filmova i autora prijave pristigle iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Makedonije i Crne Gore se ne naplaćuju, dok su prijave iz ostalih zemalja besplatne do 26. veljače nakon čega se naplaćuju 5,00 € redovna prijava, 3,00 € za studentski film i 4,00 € za FilmFreeway Gold pretplatnike.


Povezano