DSAF Inkubator

Edukacija je namijenjena mladim animatorima_cama, a osim mentoriranih sesija uključuje i sudjelovanje na slovenskim filmskim festivalima.

Društvo slovenskog animiranog filma (DSAF) raspisuje natječaj za sudjelovanje na međunarodnom projektu naziva DSAF Inkubator. Projekt se odvija za vrijeme akademske godine 2024./2025., a namijenjen je mladim autorima_cama s područja Slovenije, Hrvatske, Italije te Bosne i Hercegovine. Cilj Inkubatora je omogućiti savjetovanja i suradnju mlađih autora_ica s već etabliranim autorima_cama te producentima_cama.

Projekt se provodi kroz mentorirane sesije s međunarodnim i lokalnim stručnjacima_kinjama iz polja animacije, a sudionici_e će usporedno s Inkubatorom moći sudjelovati na predavanjima PRO Animateke u Ljubljani tijekom prosinca 2024. godine. Uz to, bit će pozvani i na StropTrik Maribor festival te 27. izdanje Festivala slovenskog filma (FSF) u Portorožu 2024. kao i na druge projekte koje provodi DSAF.

Prijave se vrše mailom, a potrebno je poslati biografiju autora_ice uz odgovarajuću fotografiju, motivacijsko pismo i prezentacijske materijale za projekt. Materijali podrazumijevaju: scenarij, koncept, storyboard, raspored, kratki video ako postoji i druge informacije važne za prezentaciju.

Više detalja o DSAF Inkubatoru možete pronaći ovdje, a pojašnjenje uvjeta prijave ovdje.

Rok za prijavu je 15. srpnja.


Povezano