Besplatna novinarska radionica

četvrtak, 03.07.2014. - petak, 04.07.2014.
novinarska_radionica_630

Novinarska radionica, pod vodstvom Vatroslava Miloša i Antonije Letinić iz udruge Kurziv, sastoji se od dva dijela, od vidljivosti javnog događanja (osnovni alati komunikacije s javnošću) i osnova pisanja kratkih novinarskih formi. Prvi dan će sudionici učiti o odnosima s javnošću, načinima komuniciranja s medijima, korištenju društvenih mreža i internetskih alata, dok će drugi dan učiti o osnovnim karakteristikama i elementima kratkih pisanih formi, poput pisanja vijesti i najave javnog događanja. 

Radionica će se održati 4. i 5. srpnja 2014. godine od 9 do 17 sati u multimedijskoj dvorani udruge ACT na adresi Dr. Ivana Novaka 38 u Čakovcu (zgrada Starog Hrasta, 1. kat).

Radionica je namijenjena mladima, učenicima, studentima, članovima udruga, nezaposlenima te svima koji svoje slobodno vrijeme žele provesti na kreativan način. Broj sudionika/ica je ograničen, a radionica je za sve sudionike/ce besplatna. Svoju prijavu (ime i prezime s naznakom “novinarska radionica”) pošaljite na adresu elektroničke pošte. Rok prijave je do 30. lipnja 2014.  do 12 sati. 

Održavanje radionice potpomognuto je sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih i Ministarstva kulture. Cjelokupni program act.klub-a dostupan je na web stranici udruge Autonomni centar – ACT. 


Povezano