Papir koji liječi: kolaži i riječi

Zagreb, Nova Baza
srijeda, 03.05.2023.

Prezentacija likovno-književne radionice Papir koji liječi: kolaži i riječi u organizaciji udruge BLOK i vodstvu Božene Končić Badurine i Olje Savičević Ivančević održat će se u Novoj Bazi, 3. svibnja u 19 sati.

“Drugu godinu za redom, kroz pet smo susreta istraživali ‘ljekovitost’ papira, to jest kroz medij kolaža i kratke prozne forme pronalazili smo načine da izrazimo vlastita iskustva, ali i uđemo u tuđe cipele. Ove godine, teme su nam bile rad, nerad, dokolica i odmor, a jesmo li više radili ili dokoličarili, ili je možda moguće da umjetnički rad nastane i iz odmora, dođite provjeriti na prezentaciji u srijedu 3. svibnja. Prigodno, nakon prvomajskog odmora, pridružite na se na jednodnevnoj izložbi kolaža i poslušajte naše kratke, ali velike priče!”, stoji u najavi.

U izložba kolaža i čitanju kratkih priča uz voditeljice sudjeluju Antonela Čugalj, Jasminka Glogović, Dražana Krezić, Marija Lalić, Jagoda Marendić, Željka Medven Korman, Antonija Novaković, Marko Rajković, Milica Subašić, Mirjana Vagan i Iva Zenzerović.

Više informacija dostupno je ovdje.


Povezano