DJ radionica, panel diskusija i Rat girl summer party

Pula, Klub Kotač
srijeda, 25.10.2023. - petak, 27.10.2023.

U okviru projekta Queer+ security, provedenog u sklopu programa Clubture-HR programa, održat će se nekoliko događanja čime ujedno i završava ovaj projekt koji je provodila Pink security inicijativa za siguran i inkluzivan clubbing.

Udruga Proces i queerANarchive od srijede, 25. listopada do petka, 27. listopada u Puli organiziraju dvodnevnu DJ radionicu i Rat girl summer party. Partyju će prethoditi panel diskusija O politikama plesnog podija na kojoj će se razgovarati o sigurnom i inkluzivnom clubbingu s početkom u 20 sati u Klubu Kotač.

Radionica se održava prva dva dana programa od 18 do 21 sat u prostoru Kluba Kotač, a vodit će je DJ Gabibabydoll. Ciljevi radionice su: savladati vještine rukovanja DJ opremom, saznati osnovne informacije o BPM-u, prijelazima i tehničkim specifikacijama miksete. Po završetku dvodnevne edukacije, polaznici_e će imati priliku predstaviti se vlastitim DJ setom na partyju koji će se održati 27. listopada. Uz DJ-a Gabibabydoll, na partyju će nastupiti i duo Katcha x balana iz ljubljanskog queer DJ kolektiva Ustanova.

Za sudjelovanje na radionici nije potrebno prethodno iskustvo, ali se od polaznika_ca očekuje da ponesu vlastito prijenosno računalo, USB s deset odabranih pjesama u mp3 formatu te instaliranim Rekordbox softwareom. Na radionicu se možete prijaviti putem online obrasca do 24. listopada, a više informacija potražite ovdje.

Rat Girl Summer može se opisati kao zabavno i bezbrižno ljeto u kojem osobe svih spolova i identiteta mogu prihvatiti svoje jedinstveno ja, uživati u životu i iskoristiti sezonu bez pridržavanja tradicionalnih spolnih uloga ili stereotipa. To je i način poticanja svih da budu ono što jesu i da se sjajno zabave tijekom babljeg ljeta”, stoji u najavi partyja.

Više informacija o događaju pronađite ovdje.


Povezano