Tulum prije ljeta

petak, 24.05.2013. -
romare_630

Lefto je uvaženi belgijski producent i jedan od najtraženijih freestyle DJ-a koji u Zagreb stiže s pregršt glazbenih iznenađenja. Nositelj je svog stagea na Dour festivalu, jedan od predstavnika poznatog Worldwide festivala, autor popularne emisije na belgijskom radiju Brussel, izdanja mu se nalaze na Blue Note Rec., Browswoodu, Jazzy Sportu.

Drugi inozemni gost je Romare koji dolazi iz Velike Britanije. Jedan od najuzbudljivijih producenata današnje klupske glazbe korištenjem sampleova spaja različite glazbene stilove u svoj specifičan zvuk. Nakon što se istaknuo izdanjem Meditations Of Afrocentrism, ove je godine osvojio glazbene sladokusce sa fantastičnim remixom za Alt-j kao i sa svojom novom unikatnom produkcijom.

Uz Lefta i Romarea, cijelu priču zaokružit će programi Kontrapunkt kojeg predvodi Eddy Ramich, CFSN kojeg zastupa Phillipe i Beat the Future Maje Milich.

Za pravu uvertiru u festivalske dane koji predstoje, posjetitelji sa svakom kupljenom ulaznicom ulaze u tombolu na kojoj će se podjeliti po jedna festivalska ulaznica za SouthernSoul, Soundwave, Outlook i Dimensions festival.

Festival Žedno uho i Festival židovskoga filma pozivaju sve na Tulum prije ljeta 25. svibnja u klub Aquarius na cjelonoćnu dozu plesa i zabave.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 60 kuna mogu se kupiti u Dirty Old shopu i Rockmarku, dok su na dan događaja 80 kuna na blagajni Aquariusa.


Povezano