Six martinis and a blow job

petak, 22.03.2013. - subota, 23.03.2013.
six_martinis_and_a_blow_job_630

Ideja za nastanak programa Queer prostor proizašla je iz činjenice da u gradu Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji ne postoji kontinuirani kulturno-zabavni sadržaj namijenjen LGBTTIQ populaciji, a ukoliko i postoji, on je usko povezan s komercijalnom glazbom, bez dodatnih sadržaja kao što su performansi ili nekomercijalna glazba.

Prostor Plus odlučio je inicirati jedan novi i drugačiji program. Queer prostor će objedinjavati glazbeno-zabavni i scensko-izvedbeni karakter kroz dva programa: multimedijalni i glazbeni Six martinis and a blow job unutar kojega će se promovirati queer party kultura te Queer prostor unutar kojeg će se kroz prizmu performance arta, umjetničkih instalacija, happeninga i drugih vidova izvedbenih i vizualnih umjetnosti progovarati o LGBTTIQ kontekstu. Organizatori žele popularizirati LGBTTIQ umjetnost i kulturu u našoj sredini, omogućiti LGBTTIQ i heteroseksualnoj populaciji jedan drugačiji sadržaj, s posebnim naglaskom na toleranciji i razumijevanju, bez isključivosti.

Drugo izdanje Six martinis and a blow job najavljeno je za 23. ožujka od 23 sata u Molekuli. Sviraju Nona, Konrad Medvedov i Frankie The Animator, dress code je srebrno, a minimalna je donacija 30 kuna.


Povezano