Synth punk/dream pop koncert: System Exclusive, Revirgin

Zagreb, Močvara
četvrtak, 02.11.2023.

Močvara poziva na synth punk/dream pop duo koncert u četvrtak, 2. studenog, a na kojem će nastupiti System Exclusive te domaći duo Revirgin.

iz Močvarine najave: “System Exclusive iz Pasadene predstavlja nam multi žanrovsku glazbenu poslasticu ravno iz kotla Castle Face Recordsa (Thee Oh Sees, Damaged Bug, Ty Segall, Orb, Useless Eaters,…). Ari (Lower Self, The Beat Offs) i Matt (Male Gaze, Blasted Canyons) stvaraju glazbu koju opisuju kao post apokaliptični, post-punk elektro pop koji gaji ljubav prema 90’s synth punku. Album su stvarali tijekom pandemije i objavljen je u ožujku 2022. i snimljen od strane Enrique Tena Padille (Thee Oh Sees, Wand, Beach House) u njihovom studiju u dvorištu.

Revirgin je od 2014. – 2020. bio solo projekt s 4 self released albuma, nekoliko izložba ilustracija te gostovanja na umjetničkim festivalima. Od 2020. kao duo Revirgin kreće u osvajanje domaće glazbene scene (zvukom i retro estetikom) u postavi Karlo i Paula. Revirgin postaje multimedijalni projekt koji spaja kratke priče, ilustracije i glazbu. U Močvari će predstaviti svoj novi album Moderna rješenja.”


Povezano