Brain Holidays

Križevci, Klub Kulture
subota, 28.10.2023.
FOTO: Brain Holidays, Facebook

U subotu, 28. listopada u 22 sata, u križevačkom Klubu Kulture održat će se koncert reggae banda Brain Holidays. Cijena karte je 5 eura i može se kupiti na blagajni kluba od 21 sat.

Iz najave: “Brain Holidays pioniri su reggae glazbe u Hrvatskoj, a osnovani su sad već daleke 2000. godine. Iza sebe imaju na stotine odsviranih festivalskih i samostalnih koncerata i pet studijskih albuma u izdanju Dallas Recordsa.

Album Jamaican Connection snimljen je u najboljem studiju na karipskom otočju Tuff Gong (Kingston, Jamajka) kojeg je osnovao legendarni Bob Marley, a na njemu su ugostili vrhunske glazbenike poput Italee, Hornsmana Coyotea, Alejandra Buendije, Kandžije i Brice. Za vrijeme boravka na Jamajci bend je nastupio i na Italee & The Circle of brethrens festivalu u Kingstonu. Album System Error nominiran je za diskografsku nagradu Porin 2018. u kategoriji za najbolji album alternativne i klupske glazbe, a kao jedan od highlighta karijere treba istaknuti i nastup na glavnoj pozornici Sunsplash Rototoma, najvećeg svjetskog reggae festivala.”


Povezano