Važno je s kim ste i gdje

ponedjeljak, 13.02.2017. - ponedjeljak, 13.02.2017.
hof_srce_630

House Of Flamingo poziva na S.R.C.E. – podjednako sladunjavu “proslavu” dana ljubavi i zaljubljenih kao i onih koji uz smijeh žele zaboraviti na zadnju veliku pogrešku u svom životu.

Posebno za ovu priliku HoF tranđeli simboličnog akronima S.R.C.E.Spazam Orgazam, Roxanne, Colinda Evangelista i Entity samostalne nastupe zamijenit će nikad izvedenim duetima inspiriranim klasičnim i suvremenim ljubavnim pričama. Sve prisutne prostrijelit će uspješnicama pop kulture i brodvejskih pozornica poput Kupidove strijele: u čušpajzu ljubavi, mržnje, scissoringa, slatkih odvratnoća, tinejdžerske zaluđenosti i romantičnih tragedija. Kao pojačanje ove ljubavne fantazije pridružit će im se i baby tranđeo Lana Galore.

Kolektiv House of Flamingo od 2014. djeluje s ciljem promocije queer kulture i naslijeđa, te promicanja suvremenih oblika queer umjetničkih izričaja. Poseban naglasak stavljaju na osnaživanje lokalne i regionalne drag scene te postizanju društvene vidljivosti rodno varijantnih identiteta i queer umjetničkih praksi.

Upad na S.R.C.E. je besplatan, poklon publici zbog opetovane podrške koju kolektiv dobiva već gotovo četiri godine. Valentinovo u Pločniku dokazat će da nije važno jeste li s kim, već s kim ste i gdje. Neka to bude na udarima smijeha, glamura i sirovih strasti pod svjetlima reflektora u Pločniku. Uputite se stoga 14. veljače na set romantične komedije i to baš one za koju se kunete da je niste pogledali i čiju glavnu glazbenu temu još uvijek pjevušite pod tušem. 

DRESSCODE: We’re gonna dress you up in our love. Donje rublje je opcionalno. Perike će vam svakako odletjeti ako ih ne pričvrstite. 


Povezano