Cirkuska srijeda

utorak, 05.04.2011. - utorak, 05.04.2011.
Cirkus Cirkor_InsideOut_500

Na novoj Cirkuskoj srijedi, 6. travnja u 20 sati, Cirkuski informacijski centar prikazuje snimku predstave Inside Out švedske novocirkuske kompanije Cirkus Cirkör. Riječ je o najpoznatijoj skandinavskoj cirkuskoj skupini i švedskom izvoznom proizvodu. Njihove je predstave od osnutka 1995. godine vidjelo  milijun ljudi diljem svijeta. Od samih početaka skupinu vodi Tilde Björfors, a njihov izvedbeni stil sadrži utjecaje kazališta, plesa, filma i estetike rock video spotova.

Inside Out je fascinantna cirkuska drama o izazovima i drugi je dio trilogije o tijelu. Prvi dio, 99% unknown, odveo je publiku na putovanje kroz stanice i neurone, a Inside Out slijedi srce. U predstavi, uz živi rock bend, igra osmero talentiranih cirkuskih umjetnika, među kojima i Angela Wand, zvijezda cabareta Red Room.

Cirkuska srijeda, u želji da i dalje zadrži sustav organiziranja projekcija uz slobodan ulaz, ovog puta uvodi i jednu novost: ako vam se svidjelo, umjesto ulaznice možete platiti – izlaznicu. Na taj način podržavate ovaj kino program i njegov razvoj, ali i sudjelujete u dogovornoj transakciji. Kino Grič prve srijede u mjesecu postaje tako jedino kino u gradu u kojem sami možete procijeniti koliko želite izdvojiti za odgledani film. Osim toga, najsretniji posjetitelj ima priliku i osvojiti vrijedan cirkuski poklon paket u vrijednosti od 684 kn kojim nagrađuju Mala performerska scena, Restart, Cirkorama, Triko i Zmajevna.


Povezano