Mali urbani festival

utorak, 22.05.2012. - subota, 26.05.2012.
mali urbani fest_2012_630

Mali Urbani Festival po deveti će puta zaživiti u sisačkoj šumici i još jednom pružiti Sisku i svim posjetiteljima viziju moderne urbane kulture u periodu od 23. do 27. svibnja. Najavljen je bogat program koji uključuje glazbene nastupe, buvljake, nogomet na brdovitom terenu…

Otvorenje festivala je u srijedu, 23. svibnja u 19 sati, a u 20 sati na programu je Freak Fashion Show. Riječ je o izložbi radova B.A.K.A. kolektiva u kojoj sudjeluju studenti zagrebačkog TTF-a i AF-a te riječke Akademije primjenjenih umjetnosti. Idućeg dana gostuje strip kolektiv Komikaze sa izložbom radova i stvaranjem stripa na licu mjesta. Na programu su i projekcije eksperimentalnih i nezavisnih filmova mladih autora na otvorenom ispred kluba SKWHAT.

U petak će se predstaviti Udruga Patronus, a za glazbeni dio zadužen je Sisak Reggae Crew. Za isti je dan najavljena tribina Biciklom sigurno u promet. Ciljevi tribine su: promicanje biciklizma i bicikla kao idealnog prijevoznog sredstva koje ne zagađuje okoliš, efikasno je i jeftino, smanjivanje prometnih gužvi, a samim time i buke, edukacija biciklista o kulturi ponašanja u prometu (prometni znakovi, osvjetljenje u prometu, drugi sudionici u prometu) te prikazivanje vožnju biciklom kao racionalnim način vježbanja te spajanja ugodnog s korisnim.

Ulaznice za Mali Urbani Festival za petak 25. svibnja i subotu 26. svibnja puštene su u pretprodaju. Možete ih naći u Sisku u Voodoo Bar-u (Rimska 4), No Code-u (Rimska 13) i iSHOP-u (Kranjčevićeva 13). Cijena pojedinačne ulaznice iznosi 35 kuna u pretprodaji. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni možete kupiti zaključno s petkom 25. svibnja dok će u subotu 26. svibnja cijena ulaznice iznositi 50 kuna.

Više informacija  o programu potražite ovdje.

 


Povezano