Dvodnevna koncertna događanja

četvrtak, 30.06.2016. - petak, 01.07.2016.
FOB_630

Festival Udar groma ove se godine održava 1. i 2. srpnja u Karlovcu. Treće izdanje festivala nastavlja tradiciju ljetnih festivala na kojima nastupaju izvođači nezavisne, suvremene glazbene scene.

Na ovogodišnjem festivalu nastupaju brojni izvođači, a zasigurno najzvučnija imena su kultni pulski grind core prvaci, Bolesno Grinje i posebno iznenađenje, Fakofbolan, također iz Pule.

Fakofbolan osnovani su daleke 1993. godine, a posljednjih dvadeset godina u samom su vrhu domaće pank scene od kad redovito rasprodaju klubove širom Europe. Posebno su impresivni festivalski nastupi na koje privlače šarenu publiku, daleko van kruga najžećih fanova. Na Udaru groma predstaviti će posljednji album …ako ne možeš napraviti sam bar pokvari drugome, te izvesti najveće hitove bogate karijere.

Festival će se i ove godine održati na prostoru Kinološkog športskog kluba Karlovac s kojim organizator, udruga KA-MATRIX, surađuje niz godina na ovoj i drugim manifestacijama. 

Dvodnevna koncertna događanja biti će upotpunjena dodatnim programima, te nezaobilaznim “distro” i “uradi sam” (DIY. fanzini, vinili, majice i sl.) štandovima.

U sklopu festivalskog prostora organiziran je kamp koji je besplatan za sve posjetitelje s kupljenom ulaznicom.


Povezano