Prijava programa u Hrvatskom domu

Savez udruga KAoperativa raspisuje poziv za korištenje prostora Male scene i Urbanog parka u Karlovcu u 2022. godini.

196276228_1849387545242491_4936563311405921260_n

Savez udruga KAoperativa poziva sve zainteresirane organizacije civilnog društva, institucije, neformalne grupe, pojedince i druge na korištenje prostora Male Scene i Urbanog parka u 2022.godini. 

Od 2016. godine kroz otvoreni poziv za prijave programa na Maloj Sceni i u Urbanom parku Hrvatskog doma provodili su se koncerti, radionice, jam-sessioni, probe, video-streamovi te razni društveni sadržaji s naglaskom na programe nezavisne kulture i programe namijenjene mladima.

Programsko vijeće Hrvatskog doma u sastavu predstavnika organizacija civilnog društva i javnih institucija procjenjuje i odobrava prijavljenje programe, nakon čega prijavitelje kontaktiraju predstavnici Saveza te osiguravaju termin u kalendaru i ugovaraju detalje provedbe programa.

Uvjeti korištenja prostora dostupni su na službenim stranicama Saveza udruga KAoperativa, a mogu se komunicirati i direktno sa zaposlenicima Saveza. KAoperativa kroz programsko korištenje prostora nudi tehničku i logističku podršku za svoje korisnike, opravdano korištenje opreme Saveza, pomoć u promociji događanja i druge usluge. 

Kroz svoje redovne djelatnosti Savez nudi uslugu “Tečaj i konzultacije za organizatore događanja”, namijenjenu upravo novim korisnicima prostora, te mladim i manje iskusnim organizatorima programa. Kroz mentorirani proces, osoblje Saveza upoznaje organizatore s principima i načinima korištenja prostora i organizacijom programskog sadržaja na Maloj Sceni i u Urbanom Parku. Više informacija o korištenju konzultacija za organizatore možete zatražiti putem maila.

Svi zainteresirani organizatori vlastite programe mogu prijaviti putem online obrasca dostupnog na linku.

Poziv je otvoren do 31. prosinca.


Povezano