Ljetni dnevnik kao književno djelo

Udruga Mlada pera raspisuje novi natječaj za srednjoškolce pod nazivom Ljetni dnevnik, ali na moj način.

Udruga Mlada pera raspisuje novi natječaj za srednjoškolce i poziva da im pošalju svoj ljetni dnevnik. 

“Znamo da ljeto provodite na različite načine: ljetujete negdje kod djede i bake, radite preko učeničkih zadruga, pomažete na obiteljskom imanju, radite izlete biciklima, odlazite na koncerte, idete s prijateljima posjetiti neko mjesto ili događaj, posvećujete se svom hobiju, aktivno se bavite sportom i još mnogo toga drugoga, originalnoga, neotkrivenoga.

Pozivamo vas da nam šaljete svoj ljetni dnevnik o aktivnostima, događajima, razmišljanjima, sanjarenjima, putopis, recenzije koncerata, izložaba, koji ćemo objavljivati na portalu Top generacija.

Nećemo ocjenjivati tko je ljepše proveo ljeto, nego tko je kreativnije opisao provođenje ljeta. A naravno, i čitatelji će biti suci, jer će svojim komentarima doprinijeti izboru najzanimljivijeg rada, jer o tome tko je preko svog ljetnog dnevnika više potaknuo kritički način razmišljanja, potaknuo na iznošenje primjedaba i prijedloga, taj je korak bliže nagradi”, stoji u natječaju. 

Ljetni dnevnik možete ilustrirati vlastitim fotografijama i ilustracijama!

Svi radovi pristigli na prethodni natječaj Nikad ne bi pogodio! i Ljetni dnevnik, ali na moj način bit će objavljeni u zajedničkom zborniku radova.

Radovi se šalju obavezno emailom u doc. ili docx. formatu na email adresu uz obavezan predmet: Za natječaj Ljetni dnevnik, ali na moj način. Uz radove obavezno priložiti potpisanu Suglasnost roditelja za objavu dječjeg literarnog uratka. Suglasnost isprintati i potpisanu od strane roditelja  poslati poštom na Udruga Mlada pera, Travnik 14, 40000 Čakovec,  ili  potpisanu skenirati i zajedno s radom poslati na email

Ukoliko se šalje više radova i u različitim terminima, dovoljna je jedna suglasnost. Punoljetni učenici mogu sami popuniti i potpisati suglasnost.

Rok za prijavu je 15. listopad u ponoć.

Ostale informacije potražite ovdje


Povezano