23. krug programa Clubture-HR

Otvoren je poziv za prijavu prijedloga suradničkih projekata i turneja u 23. krugu programa Clubture-HR: Programska razmjena i suradnja.

Clubture-HR: programska razmjena i suradnja temeljni je program platforme Clubture, pokrenut 2002. godine, a temelji se na izravnoj suradnji organizacija nezavisne kulture koje zajednički organiziraju javna kulturna događanja u različitim gradovima i mjestima širom zemlje. Poziv je otvoren za udruge, neformalne inicijative ili umjetničke organizacije koje djeluju u području nezavisne kulture i mladih. Ovo je finalni poziv za prijave u 23. krugu i na njega se mogu prijaviti organizacije koje do sada nisu provodile CTHR projekte (u svojstvu nositelja).

Na poziv se može prijaviti:

– suradnički projekt (niz od minimalno 3 različita događanja u 3 različita grada ili mjesta, osmišljen s barem 1 partnerskom organizacijom)

– suradnička turneja (1 događanje koje se realizira u minimalno 3 različita grada ili mjesta, osmišljen s barem 2 partnerske organizacije)

O tome koji će se projekti i turneje provoditi kroz 2023. godinu zajednički odlučuju sve organizacije koje su prijavile program te sve članice Skupštine mreže Clubture. O prijedlozima se odlučuje na redovnoj sjednici Skupštine mreže Clubture u prvom tromjesječju 2023. godine.

Sve informacije o pozivu dostupne su ovdje. Prijave se podnose putem online prijavnice zaključno s 8. veljače u 14 sati.


Povezano