Institut za suvremenu umjetnost u Grazu

Raspisan je poziv za radno mjesto asistenta_ice profesora Instituta za suvremenu umjetnost Tehnološkog sveučilišta u Grazu

graz

Institut za suvremenu umjetnost pri Arhitektonskom fakultetu Tehnološkog sveučilišta u Grazu (Graz University of Technology) traži asistenta_icu profesora. Trajanje zaposlenja je do šest godina, počevši od 1. rujna 2020., 40 sati tjedno. Institut za suvremenu umjetnost u Grazu promiče kritičko razmišljanje i nove oblike umjetničkog i intelektualnog angažmana na raskrižjima umjetnosti, znanosti i društva.

Ulaganje u transdisciplinarna istraživanja temeljena na umjetnosti te istraživački i dugoročni projekti u viziji Instituta jednako su važni kao i akademski programi. Studente se potiče da razmišljaju o uvjetima, medijima i instrumentima suvremene umjetnosti, dok se bave složenošću suvremene prostorne politike i njihovim odnosom prema društvu uopće.

Ovo radno mjesto traži angažman u Grazu i zahtijeva održavanje nastave, uključujući razvoj nastavnog plana i programa, na dodiplomskoj i diplomskoj razini, kao i istraživanje, koordinaciju i organizaciju.

Rok za prijave je 22. srpnja, a detalje natječaja potražite ovdje.


Povezano