BADco. i Multimedijalna koliba traže producenta/icu

Umjetnička organizacija Multimedijalna koliba i umjetnička organizacija BADco. raspisuju javni natječaj za zapošljavanje producenta/ice na neodređeno vrijeme.

Umjetnička organizacija Multimedijalna koliba i umjetnička organizacija BADco. raspisuju javni natječaj za zapošljavanje na radnom mjestu: producent/ica – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme.

Multimedijalna koliba je umjetnička organizacija koja okuplja autorice i autore iz raznorodnih umjetničkih djelatnosti – suvremenog plesa, oblikovanja zvuka i radiofonije, likovnosti, kazališta, književnosti… – s ciljem stvaranja zajedničkih projekata te poticanja intermedijalne i interdisciplinarne suradnje.

Umjetnička organizacija BADco. autorski je kolektiv koji već sedamnaest godina djeluje u polju nezavisnog kazališta i suvremenog plesa. U tom razdoblju kolektiv je realizirao skoro trideset predstava u suradnji s međunarodnim i lokalnim koproducentima te čitav niz pratećih aktivnosti u rasponu od izvedbenih instalacija, radionica, softverskih alatki, do knjiga, simpozija i konferencija.

Opis poslova: koordinacija produkcije, operativno vođenje projekata, poslovna komunikacija i financijska administracija. Mjesto rada: Grad Zagreb, od doma i/ili u dogovorenom uredskom prostoru. Rad se zasniva sa svakom od dviju umjetničkih organizacija na određeno vrijeme od jedne godine uz izglednu mogućnost produženja. Probni rad traje tri mjeseca. Radnik/-ca radi za svaku od dviju umjetničkih organizacija pola radnog vremena, ukupno 40 sati tjedno.

Prijave se dostavljaju elektroničkom poštom na obje mail adrese, BADco.-a i Multimedijalne kolibe.

Natječaj je otvoren do 31. prosinca 2017.

Više potražite ovdje.


Povezano