Aktivističko i feminističko djelovanje

srijeda, 27.02.2019. - nedjelja, 03.03.2019.
marija_juric_zagorka_630_0_0

Memorijalni stan Marije Jurić Zagorke, kojim upravlja Centar za ženske studije, poziva sve zainteresirane da dođu i obilježe Zagorkin 146. rođendan. Program traje od četvrtka, 28. veljače do ponedjeljka, 4. ožujka.

Program uključuje Otvorena vrata Stalnog postava Memorijalnog stana Marije Jurić Zagorke, 28. veljače i 3. ožujka od 11 do 16 sati, gdje posjetitelji/ce mogu saznati informacije o njezinom privatnom životu, spisateljskoj karijeri, aktivističkom i feminističkom djelovanju te svjetski priznatom angažmanu u političkom novinarstvu. 

U petak se od 18 do 21 sat održava kviz Zagorkarium na koji se možete prijaviti e-mailom ili slanjem SMS poruke i putem WhatsApp/Viber aplikacije na broj 098 433 121. Kontakt osoba je Ana Zbiljski.

U ponedjeljak, 4. ožujka od 16 do 19.30 sati održava se radionica čitanja Zagorkin Crveni ocean. Kroz ovaj široj javnosti manje poznati roman, vodit će Milena Benini, poznavateljica i spisateljica znanstvene fantastike, dok će kviz i razgovor moderirati Vesna Barilar iz Centra za ženske studije. Radionica je namijenjena ženama starijim od 55 godina, te znanje bilo koje vrste nije preduvjet za sudjelovanje. Broj sudionica je ograničen, stoga požurite s prijavama putem e-maila ili SMS i WhatsApp/Viber aplikacije na broj 098 433 121. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime i kontakt, a na radionicu ponijeti osobnu iskaznicu i OIB. Sva obrada osobnih podataka vrši se isključivo u svrhu izvještavanja i pravdanja projektnih aktivnosti provedbenim tijelima EU fondova. Kontakt osoba je Ana Zbiljski.

Za više informacija o projektu i projektnim aktivnostima pratite web stranicu, te Facebook stranicu.


Povezano